Alhamdulillah, finally! Click la, Tak Rugi Baca Tau!

Salam & hello lovelies!

Today Qeela nak share sikit. hehe. Actually based from title post ni, Qeela happy sebab finally jumpe yang sangat membantu allergic reaction Qeela. Kulit cepat pulih and smooth balik macam biasa! hehe.
Qeela kene allergic telur masa almost habis Diploma dulu. Tak boleh mkn telur straight few days, nnt mule la naik reactionnye kat kulit area tgn & muke sikit. Before ni sapu topical steroid doc bg tp tak elok lah, buat makin teruk & makin meluas pulak kwsn yg kena tu. so stop and just sapu vco & mkn vit je. but lmbt sikit la progression kulit tu kan. Then now, Qeela dh jumpa! introducing, Miracle Collagen Dust by Mira Kawaii Shop! :D


Miracle Collagen Dust ni adalah 100% pure collagen dust dari deep sea fish protein tau. Sebotol mengandungi 25gram, hanya RM35 for WM & RM45 EM. Banyak kebaikannya, antaranya :-
√ Memberi seri pada kulit
√ Menghaluskan liang roma
√ Mencantikkan kuku & rambut
√ Menganjalkan kulit
√ Melegakan Arthritis & lenguh
√ Merawat kutikel kuku yg rosak
√ Merawat tona tak sekata
√ Menjadikan badan lebih bertenaga
√ Mengurangkan minyak berlebihan
√ Merawat garis halus & kedutan

Kalau uolls nak tau, cara consume pon senang tau selain sgt pelbagai boleh mengikut kesukaan/kesenangan kita. :D
As for me, Qeela guna 3 cara consumption.
1) daily consumption
- Qeela makan 1 sudu Miracle Collagen Dust every morning before breakfast & 1 sudu lagi before tidur.
Kalau uolls tak boleh nk telan cmtu je boleh mix dengan air/juice/food asalkan yg tak panas yea! ☺

2) Beauty Masker
- Qeela buat masker tmbh dgn Miracle Collagen Dust ni, pakai around 2x seminggu sebelum tidur. best! muka pun jadi lembut & makin bersih berseri je ☺ cara pun senang je, cmni yea:-

bahan2: 1 biji telur, 1 sudu madu asli (kalau ada) & 2 sudu Miracle Collagen Dust

Caranya:
a) gaulkan perlahan2 semua bahan tersebut sehingga sebati, jgn smpai terlalu berbuih yea


b) cuci muka dahulu, keringkan then sapu masker
c) buat urutan unt lancarkan aliran drh & penyerapan maksimum kolagen. sambil sapu & urut tu sambil selawat ke atas Nabi Muhammad SAW & doa supaya segala mslh kulit hilang/pulih.
insyaAllah kalau konsisten amalkan wajah boleh bersih & berseri serta sihat tanpa gunakan bahan kimia ☺

Dan cara terakhir Qeela guna adalah
3) Spray Menyegarkan
- senang & menjimatkan jugk! hanya masukkan air sejuk/biasa ke dlm botol spray yg diberi, tambahkan 1 sudu Miracle Collagen Dust kemudian goncang hingga sebati. Spray pada bahagian yg diingini. Baki spray boleh disimpan dlm fridge ☺
Memang menyegarkan, dan memberi kesan kebaikan pada kulit juga tau! :D

Banyak lagi cara lain yg korg boleh buat unt consume, ikut pada kesukaan & keselesaan masing2 kan. Korg boleh serbu di details bwh ni unt tengok segala testimoni, info produk etc & jugk if nak tny pape or even order! hehe. sorry Qeela xdpt nk backlink sbb xboleh jd pulak gune phone ni, bnyk kali try dh. sorry yea, korg copy paste pon boleh kan huhu. ni yea:-

Facebook : Mira Kawaii Shop
Instagram : @mirakawaiishop / #mirakawaiishop
contact number : 019 3694896 (whatsapp)

Anyways ni gambar testimoni Qeela before & after consume Miracle Collagen Dust ni sendiri.

Tengok ni, dengan jerawat seketul & merah2 kesan allergic tgh naik

tadaa! jerawat mmg mengecut xjd keluar,
kesan allergic pun licin bersih. yayyy hehe!



bawah ni pulak kesan allergic di bahagian tangan Qeela,
sebelum dan selepas. haa nampak kan kesannya ☺



Thank you Mira, Qeela memang berpuas hati dengan Miracle Collagen Dust ni.☺
Bukan setakat pulihkan kesan allergic tu, kulit Qeela pun makin bersih & lembut, rambut pun dah makin kurang gugur, badan pun rasa makin best. Serious berbaloi sgt lah cuba kan hehe :D Korg pon boleh tgk sendiri kan, gmbar2 tu semua Qeela tak edit tau except letak words tu je. And since mmg pure collagen, takde bhn kimia etc, so mmg thorbaekk la kan! :D

Sekian sahaja #productreviewbyqa kali ni. Bagi sesiapa yg nak Qeela review pape boleh contact Qeela di instagram : evathechoms or boleh email ke qeelaaini@gmail.com ☺

Thank you for reading & have a great day ahead guys! ❤

Tudung Pinggan? Sedap ke?!

Salam & hello lovelies!

Today Qeela nak review bout #tudungpinggan.
Haa uolls pernah dengar tak? Qeela haritu first time jugak ni actually hehee.
So dengan excitednya nak cerita & share kat korang especially para muslimah mahupun hijabster di luar sana ☺

Tudung pinggan ni actually konsep packaging dari Fieramy. Unik, cute & the one and only packaging style di Malaysia ni haa okay! First korang boleh visit pelbagai medium yang mereka ada untuk memilih & membeli daripada pelbagai jenis shawl exclusively made by them. here's their details yea :-

• facebook : Fieramy
• instagram : fieramy
• contact number : 0145123051
• email : fieramy@gmail.com
• website : www.fieramy.com

seriously silalah visit Fieramy ni, mmg delicious tgk shawl2 mereka tauu! Ownernya Amy (instagram : aimiemokhtars) mmg friendly & great, senang hati berurusan dgn Amy ni tau, honestly servis memang tip top. ☺

Okay untuk shawl Qeela ni, Amy bagitau actually that one is limited edition, special unt Qeela. I'm a happy girlllll hahahahah sebab - shawl memang tip top with colour yang memang sgt Qeela nak which is emerald green. material sgt berkualiti, bile pakai senang nak bentuk, tak panas, dan memang sangat selesa pakai even seharian pun steadyyyy je uolls! so memang recommended laa kan. shawl ni comes with diamond pearl finishing, selain ada end curved, so, senang & sesuai untuk pakai pergi jalan2 ke, wedding ke dinner ke any function lah no worries. ☺👍

In addition, if beli #tudungpinggan ni korang boleh join on going giveaway yang membolehkan korang memenangi 10 pcs of Fieramy's hijab! Serious nice! senang je pun, caranya just share gambar & tag je. No worries caranya ada disertakan sekali dalam packaging tudung korang tu nanti ye. Kenyang tuu beli tudung dapat pinggan dengan sudu garfu siap, haa apa lagi yang kamu mahukan? hehee.
Silalah menjamu selera dengan gambar2 model #tudungpinggan tidak bertauliah ini yea. Last said, seriously recommended! ☺👍💖


Haa nilaa packagingnya, style kan?! ☺



Okay yang ni gambar dari dekat sikit, me donning fieramy's shawl.
Sorry actually tak betul balancing pakai tu for that flowers & pearl finishing,
so gitu la jadinya uhuk. no worries kena adjust sikit je then baru cun mcm diorang pakai hehee. ☺

Okayy so gitulah sikit2 ghupenye yea uolls. Yang ni baru satu pattern je, uolls g laa cuci mata puas2 kat social media mereka yea. 

Sekian sahaja #productreviewbyqa kali ni. hehe. for those yang berminat unt Qeela reviewkan anything or need sponsor for giveaway etc, boleh contact Qeela di instagram : evathechoms , or email : qeelaaini@gmail.com yea.

Thank you for reading lovelies!
Have a great day ahead ☺

QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)

Follow by Email

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.

SushiVids!