Makeup Branded Mampu Milik!

Salam & Hi πŸ™‹πŸ»

Anda suka mekap or baru belajar bermekap?? suka barangan mekap original seperti yg dipakai oleh artis & MUA2 yg terkenal??😍

Pergi kaunter Sephora & NARS tp bila tengok harga terus batalkan niat untuk membeli??
Haa don't worry..sebab Qeela ada jual barangan makeup original dalam bentuk trial & travel friendly untuk anda beli dengan harga yang jatuh menjunam! 😱😱❤❤

Tak percaya? Meh baca lagi...

πŸ‘‰πŸΏfoundation NARS hanya RM26 sahaja utk 2ml!! Boleh pkai sehingga 15-20 kali tauu!!! bukan itu sahaja...macam-macam lg kosmetik ORIGINAL yang ada dijual untuk anda semua kelihatan CANTIK tapi menggunakan produk makeup ORIGINAL BRANDED dengan HARGA MAMPU MILIK & boleh dipakai sehingga berpuluh kali!!! 😱😁❤
Nikmatilah penjimatan berganda2!πŸ˜ŽπŸ‘πŸΏ

 

 

 

Bagi yang berminat, korang boleh usha2 di instagram biz Qeela : @thecubbyrehab or personal @qeela.iqa 
Korang boleh juga usha di facebook Qeela : Qeela Salsabilla or click jee link yg Qeela providekan bawah ni yee :
@thecubbyrehab / @qeela.iqa / FB: Qeela Salsabilla / FB Page Random Rainbow

 

Bawah ni Qeela siap2 bagi list harga & product yg Qeela ada:-

✨Makeup Spray Urban Decay/MAC 10ml - RM30
✨Primer Laura Mercier 2ml - RM25
✨Foundation NARS/Urban Decay 2ml - RM26 NARS, RM25 Urban Decay
✨MAC Concealer 2ml - RM37
✨Loose Powder Chanel/Laura Mercier 5g - RM48 Laura Mercier, RM 50 Chanel
✨Lipstick MAC - RM30
✨Urban Decay Eye Primer 2ml - rm35
✨NARS illuminator 2ml - RM30

Haa memang murah dan mampu milik sangat dah harga tu untuk makeup original branded macam tu semua tau. Mana lagi nak dapat, dengan RM50 korang boleh beli lebih dari satu barang makeup, branded pulak tu, original 100% lagi tau siap boleh pakai berpuluh kali. Haa memang berbaloi & jimat, especially untuk mereka yg baru nk berjinak dgn makeup, or yg tgh kurang budget, or baru nk cuba brand lain, mcm2 lagi laa kan mmg totally sesuai untuk semua. 😎✨

Para lelaki pulak, korang bolehlah belikan untuk mak ke, kakak, adik, gf, sedara, best friend, jiran ke, alah sesiapa jelah kan, so sweet gituu tau hehe.

More good news! Sempena first born new baby makeup product Qeela ni, so untuk first batch ni, mana2 customer terawal yang beli dgn Qeela any makeup product tersebut dgn pembelian RM30 dan ke atas, akan dapat satu special free gift dari Qeela tau! haa so apa lagi uolls, jom cepat2 pilih mana yg berkenan & whatsapp Qeela cepat2 untuk order 😁

πŸ“²Whatsapp Qeela segera untuk order! Confirm tak kecewa & jom makeup cantik sama2!
Qeela - 0162531170✨πŸ€—

Thank you for your time & support yea guys. May you guys have such a great week ahead! ❤


QeelaAini:RandomRainbow. Powered by Blogger.

Meet The Author

My photo

Qeela Aini | Makeup Lover, Food hunter, gadget freak & movie nuts. | Supermom that's into photography & travel as well :)

Follow by Email

SushiVids!

Mention for a Follow back :)

They Are The Best!

Google+ Sweetie :)

Total Pageviews

Click Click :)

Choose Your Own Language :)

My Group

My Group
Heart Chat Bubble

My Page Rank

instagram, anyone? :)

Instagram

Live.Life.

Live.Life.